Welkom in de webshop van Colorspace. Je bent hier terechtgekomen omdat de, wellicht vertrouwde webshop van de Kaartendrukkerij.nl gaat sluiten. Voortaan kun je terecht in onze nieuwe webshop, www.colorspace.nl, waarin ook alle producten van de kaartendrukkerij.nl terug te vinden zijn.

Het in stand houden van twee webshops neemt helaas teveel kosten met zich mee en kost ons teveel tijd. Daarnaast dwingen de ongekend hoge papierprijzen en de energie prijsstijgingen ons efficiënter te werken omdat we niet alle prijsstijgingen willen/kunnen doorberekenen. In de maand oktober zullen daarom de prijzen in de webshop www.colorspace.nl worden aangepast. Dat betekent dat je in de nieuwe webshop andere prijzen zult zien dan je gewend bent. Voor sommige producten vallen die hoger uit, maar voor sommige ook lager.

Wat gebeurt er met mijn spaarpunten?
In de week van 17 t/m 21 oktober zal er een nieuw spaarsysteem in de webshop van Colorspace worden geïntroduceerd. Wij kunnen de spaarpunten vanuit DeKaartenDrukkerij omzetten naar Colorspace. Zodra het nieuwe spaarsysteem op www.colorspace.nl actief is kun je een account aanmaken en ons daarover berichten. We zullen dan je spaarpunten van de Kaarrtendrukkerij.nl overzetten naar Colorspace.nl

Het goede nieuws is dat we hiermee de prijsstijgingen kunnen beperken. Tevens krijg je toegang tot een veel uitgebreider assortiment producten en de modernste grafische technieken in een overzichtelijke webshop. Verder is het goed om te weten dat je bij de webshop www.colorspace.nl te maken hebt met exact hetzelfde bedrijf en exact dezelfde mensen als bij www.dekaartendrukkerij.nl.

"Je dient wel een nieuwe account aan te maken in deze webshop. Ook voor het spaarsysteem moet je je opnieuw registreren."

Mocht je verder nog vragen hebben kunnen je altijd contact met ons opnemen.